logo
PARTNER IN VASTGOED

Riant, partner in vastgoed

Riant is véél meer dan de zoveelste vastgoedmakelaar in uw streek. De sterkte van onze kernactiviteiten verkopen / verhuren / beheer van vastgoed is in één woord samen te vatten: vertrouwen.

Al onze activiteiten staan in het teken van wederzijds vertrouwen en een uiterst correcte afhandeling. Zonder die basis is voor ons geen transactie mogelijk.

Biedt u als eigenaar een woning te koop aan, dan helpen wij u met een correcte en kostenloze schatting. Via een klare positionering in de markt bieden wij uw pand te koop aan aan de overeenstemmende doelgroepen in onze database door middel van mailings en telefonische briefings, terwijl een aangepaste presentatie via advertenties, websites, e.d. andere geïnteresseerden aantrekt. Verhuurt u via Riant dan bent u verzekert van een ijzersterk dossier en optimaal rendement van uw opbrengsteigendom.

Ons kantoor te Waregem en Moerbeke-Waas zijn een ideale uitvalsbasis voor onze activiteiten in Oost- en West Vlaanderen. Naast deze activiteiten bieden wij ook een uniek en select gamma van eigendommen aan de Belgische kust en Spanje.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij beantwoorden uw vragen met plezier!

Ondernemingsnummer : 0712.264.961
Controle instantie : Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel. 
Onderworpen aan de deontologische code BIV:
Land van erkenning : België

Erkende vastgoedmakelaars :
Marianne Vanden Herrewegen - BIV nr. 507.273
Lisa Van De Gejuchte - BIV nr. 508.205
 
 
 

meer info
Rollegem
Handelshuis met woonst op een zeer interessante ligging op de markt van Rollegem.

Handelsgelijkvloers bestaande uit winkelruimte, aansluitend een koelcel, werkplaats met aangrenzende keuken, apart toilet, toegang naar kelder, garage en koertje.
Aparte ingang voor privaat appartement. Bestaande uit traphal, leefruimte met rotonde-ramen met wijds uitzicht over het hartje van Rollegem, ...
Prijs op aanvraag
Kalkhoevestraat 1
8790 Waregem
T +32(0)56 61 62 22
info@riantimmo.be
Damstraat 24
9180 Moerbeke
T +32(0)93 29 95 56
info@riantimmo.be

Copyright © 2011 - Riant, partner in vastgoed alle rechten voorbehouden