logo
Te Huur
STEKENE   2de verblijf woning
Ref.: 2013231

TE HUUR TE STEKENE. Sobere houten chalet midden in de natuur. (recreatiegebied). Deze houten chalet is uitgerust met een woonruimte met ingerichte keuken, compacte badkamer met douche en lavabo, apart toilet, 2 compacte slaapkamers. Individuele elektriciteitsaansluiting, Verwarming met een houtkachel, koken en warm water op elektriciteit, geboorde waterput (geen drinkwater !). Houten buitenberging met afdak. Er is internetaansluiting.

Het terrein is gelegen aan de rand van een bos met uitzicht op een weide. Verhuur op jaarbasis, geen domicilie mogelijk.

Wenst u in uw vrije tijd de drukte van de stad te ontwijken? Houdt u van wandelen en fietsen in de ongerepte natuur? ( Vele wandel- en verkenningsroutes in de buurt zoals : Groene Puttenroute, Hellepad, Stiltepad, Wildernisroute, Vaartroute, landbouwroute, Poëziepad enz...)

Houdt u van de stilte in het bos? Wenst u uw kinderen tijdens de vakanties en weekends te laten ravotten in een groene gezonde omgeving?

Houdt u van een lekker hapje eten in een charmant eethuisje of op een zomers terras?  Ontdekt u graag verschillende streekproducten? Onderneemt u graag unieke uitstappen met de kids? ( Musea, kastelen, molen, kerken, forten enz...)

Dan is deze locatie gegarandeerd de ideale uitvalsbasis om volop te genieten en tot rust te komen. Familie feestjes en aangename gezinsevenementen krijgen een uniek en onvergetelijk karakter op deze unieke plek. Bewust de 4 seizoenen meemaken op je eigen terrein.

Door de unieke aanleg van open plekken, prachtige loofbomen en unieke planten en struiken is er voldoende licht en ruimte. Deze oase van rust is tevens de lievelingsplek van meerdere vogelsoorten, eekhoorntjes en andere bosdieren.

EPC: 1619

Voor meer informatie tel RIANTIMMO 0474 71 64 29GEOGRAFISCHE LIGGINGAdres Speelhof , 9190 STEKENE

INDELING
COMFORTVerwarming   Hout
Aansluiting aardgas   Nee
Aansluiting waterleiding   Nee
EPC 1619 kWh/m²
Unieke code 20161113-0001910265-1


FINANCIELE INFOPrijs   € 450

OVERIGE INFOVrij op Onmiddellijk

STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGENStedenbouwkundige vergunning verkregen: -
Dagvaardingen uitgebracht: -
Voorkooprecht op dit goed: -
Verkavelingsvergunning verkregen: -
Bestemming: Nog niet aangevraagd

LIGGINGepc waarde:
Vastgoedmakelaar
Marianne Vanden Herrewegen
T +32(0)474 71 64 29
marianne@riantimmo.be
Opperstraat 54
9180 Moerbeke
T +32(0)93 29 95 56
info@riantimmo.be

Copyright © 2011 - Riant, partner in vastgoed alle rechten voorbehouden