logo
Te Koop
DESTELBERGEN   Villa
Ref.: 2013146

Minimalistische villa met luxueuze afwerking. Via een privé weg bereikt u deze prachtige moderne vrijstaande achterliggende woning. Daar deze woning in tweede bouwlinie ligt combineert zij het voordeel aan een strategische toegangsweg te liggen met de rust van een achterliggend perceel. De uitgekiende architectuur en het maximum aan comfort heeft geleid tot een praktische en doordachte woonst, makkelijk in onderhoud en aangenaam om te leven.Mogelijkheid tot het uitoefenen van een vrij beroep gezien er vanuit de inkomhal twee aansluitende kantoorruimtes bereikbaar zijn. Momenteel zijn deze 2 ruimtes ingericht als bibliotheek en aansluitende leeshoek.

Het woongedeelte op het gelijkvloers is door middel van 2 grote glazen schuifwanden opgedeeld in 3 zones, namelijk de leefkeuken, de woonkamer en de kantoorruimtes. De matglazen wanden schuiven volledig weg in de muur waardoor één grote ruimte ontstaat. Het volledige woongedeelte is voorzien van grote raampartijen met uitkijk op de mooi aangelegde tuin. De tuin is zon-gericht en uitgerust met grote strakke terrassen rondom de keuken, woonkamer en bureel. Dubbele garagepoort met aansluitende koele berging, wijncave en wasplaats.

Op verdieping een strakke wandelgalerij met grote raampartijen, apart toilet, badkamer met lavabomeubel en douche, 4 slaapkamers, masterbedroom met ensuite dressing en badkamer met lavabomeubel, ligbad, inloopdouche en toilet. Een zolderruimte van 160m² zorgt voor voldoende opbergruimte.

Over deze woning is zeker het laatste woord niet gezegd. Wij lichten u graag verder toe over de hedendaagse techniek en comfort van deze woning tijdens een persoonlijke rondleiding.

Voor een afspraak Tel Riantimmo 0474 71 64 29.GEOGRAFISCHE LIGGINGAdres 9070 DESTELBERGEN
Omgeving Residentieel
Type Bebouwing Open
Opp. Terrein 1880 m²
Oriëntatie Zuidwest
Perceelbreedte 45 m

INDELINGOpp. Bewoonbaar : 373 m²

COMFORTVerwarming   CV op gas
Aansluiting aardgas   Ja
Aansluiting waterleiding   Ja
comfort binnen Open haard
Garagepoort met afstandsbediening
computer netwerk
telefoon
kabeltelevisie
EPC in aanvraag
Unieke code 20170607-0001967518-1
Keuken Alle comfort
Beglazing Driedubbel


FINANCIELE INFOPrijs   € 975.000
Ki   € 2161

OVERIGE INFOBouwjaar 2002
Vrij op Bij akte

STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGENStedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied

LIGGINGepc waarde:
Vastgoedmakelaar
Marianne Vanden Herrewegen
T +32(0)474 71 64 29
marianne@riantimmo.be
Damstraat 24
9180 Moerbeke
T +32(0)93 29 95 56
info@riantimmo.be

Copyright © 2011 - Riant, partner in vastgoed alle rechten voorbehouden