logo
Te Koop
MOERBEKE   Charmant huis
Ref.: 2013145

Instapklare halfopen bebouwing met recent bijgebouw op een perceel van +/- 706m². De woning dateert van 1960 maar onderging een degelijke renovatie. De aanbouw / uitbreiding werd gebouwd in 1993. Op het perceel staat een recente ruime blokhut dat momenteel dient als werkplaats. Dit bijgebouw biedt meerdere mogelijkheden zoals : werkplaats, kinderdagverblijf, kantoren, praktijk, mancave, welness,  enz... Achteraan het perceel staat een dubbele garage, waarvan de laatste met een recente automatische poort. Ook de ingang van het terrein aan straatzijde is volledig afsluitbaar met een automatische poort.

Indeling van de woning : Gelijkvloers : inkom (gang) met mooie authentieke gerestaureerde trap. Gezellige woonkamer met warme sfeer en ingebouwde casettehaard op hout. In de recente aanbouw van 1993 bevindt zich :  de ruime keuken, volledig ingericht met voldoende ruimte voor een eethoek. Een achterhal met ingemaakte kasten; een toilet netjes afgewerkt met handlavabo en een ruime badkamer. De badkamer is ingericht met een dubbel lavabomeubel op granieten werkblad, een ligbad en een douche. Er veel opbergruimte dank zij de vele kastruimte. Via de achterhal is er toegang tot een recente veranda (= 2de gezellige leefruimte) met schuifraam en zicht op de tuin. Tevens een berging met de installatie van de cv (op stookolie), pomp aangesloten op waterput, aansluiting voor wasmachine en droogkast (er kunnen 2 wasmachines aangesloten worden) een gootsteen en de boiler op elektriciteit voor het warm water. De eerste verdieping herbergt 3 echt ruime slaapkamers. De authentieke trap brengt ons nog naar een recent gerenoveerde dakverdieping. Het dak is pas geïsoleerd. Om deze polyvalente ruimte te gebruiken dient nog enkel de schuine wanden verder te worden afgewerkt (bijvoorbeeld met kunstlaminaat).

Het terrein is in verschillende zones onder verdeeld. Aansluitend aan de veranda bevindt zich een sfeervol terras met intiem aangelegd tuintje (100% privacy). Links van de tuin achteraan nog een leuk ingericht hoekje / terras (zonneterras - leeshoek). Van de straat loopt een brede aangelegde oprit tot de achterperceelgrens. de oprit verschaft toegang tot een recente blokhut (100m²), een ruime afgeschermde zone welke dienst doet als houtstapel een kippenren en een ruime dubbele garage (54m²). Deze mooie woning wordt verkocht omdat de huidige eigenaar meer ruimte nodig heeft voor zijn beroepsactiviteit.

Voor meer info of een afspraak, neem gerust contact op met RIANTIMMO op het nummer 0474 71 64 29.

 

 GEOGRAFISCHE LIGGINGAdres 9180 MOERBEKE
Omgeving Residentieel
Type Bebouwing Halfopen
Opp. Terrein 706 m²
Voorgevelbreedte 5,6 m
Perceelbreedte 10 m

INDELINGOpp. Bebouwd : 270 m²
Opp. Bewoonbaar : 200 m²

COMFORTVerwarming   CV op stookolie
Aansluiting aardgas   Nee
Aansluiting waterleiding   Ja
EPC 460 kWh/m²
Unieke code 20171020-0002004069-1
Keuken Alle comfort
Beglazing Dubbel


FINANCIELE INFOPrijs   € 340.000

OVERIGE INFOBouwjaar 1960
Vrij op Bij akte

STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGENStedenbouwkundige vergunning verkregen: Ja
Dagvaardingen uitgebracht: Nee
Voorkooprecht op dit goed: Nee
Verkavelingsvergunning verkregen: Nee
Bestemming: Woongebied

LIGGINGepc waarde:
Vastgoedmakelaar
Marianne Vanden Herrewegen
T +32(0)474 71 64 29
marianne@riantimmo.be
Damstraat 24
9180 Moerbeke
T +32(0)93 29 95 56
info@riantimmo.be

Copyright © 2011 - Riant, partner in vastgoed alle rechten voorbehouden