logo
Te Koop
 
Hou me op de hoogte
Sorteren op: PRIJS | GEMEENTE
ZELE
Grond


800.000 €
GROND TE KOOP TE ZELE. Perceel grond met af te breken gebouwen en magazijnen. Mogelijkheid tot projectgrond. Bouwvergunning aan te vragen door de koper.
2 naast elkaar gelegen gronden met af te breken gebouwen en magazijnen. De 2 percelen worden in één geheel verkocht. Grotendeels gelegen in w...
ZELZATE
Bouwgrond


129.000 €
Bouwgrond voor ruime moderne ééngezinswoning of projectgrond voor 2 duplex-appartementen met carport. Op het perceel staat momenteel nog een af te breken woning. Uitstekende ligging. Rustige straat op een boogscheut van het centrum zelzate en assenede.
Meer info over deze grond ? >>> stuur een...
GENT
Grond


Een prachtig stukje tuin in het centrum van Gent, palende aan een aantal eigendommen gelegen in de Kwartelstraat, de Omgangstraat en de Steltloperstraat te Gent.
Wenst u uw eigendom uit te breiden met een perceel van 377m² ?
De eigenaar van een aanpalend perceel wenst een stuk grond te verk...
MOERBEKE
Grond


LOT 18. Centraal gelegen perceel bouwgrond in Moerbeke-Waas met een oppervlakte van 282 m² en geschikt voor het realiseren van een halfopen bebouwing.
Rustig gelegen in de verkaveling VLINDERHOF (LOT 18 ) en in de onmiddellijke nabijheid van scholen, een sportcentrum, bibliotheek, bushaltes,...
MOERBEKE
Grond


LOT 19. Centraal gelegen perceel bouwgrond in Moerbeke-Waas met een oppervlakte van 304 m² en geschikt voor het realiseren van een halfopen bebouwing.
Rustig gelegen in de verkaveling VLINDERHOF (LOT 19 ) en in de onmiddellijke nabijheid van scholen, een sportcentrum, bibliotheek, bushaltes...
MOERBEKE
Grond


LOT 17. Centraal gelegen perceel bouwgrond in Moerbeke-Waas met een oppervlakte van 282 m² en geschikt voor het realiseren van een halfopen bebouwing.
Rustig gelegen in de verkaveling VLINDERHOF (LOT 17 ) en in de onmiddellijke nabijheid van scholen, een sportcentrum, bibliotheek, bushaltes,...
Pagina  1  van  3 
1 2 3
Vastgoedmakelaar
Marianne Vanden Herrewegen
T +32(0)474 71 64 29
marianne@riantimmo.be
Opperstraat 54
9180 Moerbeke
info@riantimmo.be

Copyright © 2011 - Riant, partner in vastgoed alle rechten voorbehouden